Tenir sort a la vida depèn de tu. Xenia V

L'indispensable del 2021, ja disponible

Tenir sort a la vida depèn de tu - Xènia Vives

Descobreix la filosofia Happy-Go-Lucky i crea dia a dia el teu propi destí.

La filosofia Happy-Go-Lucky demostra que no cal esperar que et passin coses bones per ser feliç. Funciona justament a l’inrevés: una actitud feliç és la que atraurà totes les coses bones a la teva vida.

En aquest llibre descobriràs com canviar la mentalitat i la teva actitud per adoptar la filosofia Happy-Go-Lucky en qualsevol àmbit de la teva vida i obtenir així els resultats que desitges. Es tracta d’una guia amb casos pràctics, experiències personals i exercicis que t’ajudarà, pas a pas, a modelar la teva actitud gradualment per millorar així tots els camps de la teva vida: la teva carrera professional, la teva economia, l’amor, les relacions .. .

Tu ets l’artífex de la teva pròpia felicitat, comença a dissenyar la teva vida!

Tenir sort a la vida depèn de tu
Crea la teva pròpia sort

Els somnis es compleixen si t’esforces perquè es facin realitat. Com tot, la gran part dels èxits a la vida depenen de tu, d’això va precisament el meu llibre! Personalment, sempre he tingut dues grans somnis: ser mare i ser escriptora. El primer es va complir el 2014 amb el naixement del meu primer fill, el Liam. El segon, es compleix ara amb la publicació del meu primer llibre: Tenir sort a la vida depèn de tu, un treball de més de dos anys que per fi pot arribar a les teves mans.

En ell he plasmat la filosofia Happy-Go-Lucky, un enfocament personal per a la felicitat i perquè les coses et surtin bé. Un manual per a CREAR teva pròpia sort, sabent que tu ets l’única responsable que així sigui, i que és a les teves mans crear per a tu mateixa la vida amb la qual sempre vas somiar.

Amb unes senzilles pautes i coneixements que ja predicaven els savis de fa milers d’anys, aquest llibre t’ajudarà a tenir sort en la vida, no per casualitat, sinó perquè tu crearàs, a consciència, la teva pròpia bona sort en totes les circumstàncies que es et presentin.

Desitjo que aquest sigui l’inici de la teva pròpia revolució personal. Que el gaudeixis! 🙂

També disponible en castellà